Motorpoint Mercedes GT Bagende

Mød vores leasingselskab
LEASING DK

Motorpoint er en del af Nielsen Car Group, der også ejer leasingselskabet LEASING DK. Med en stærk partner i ryggen kan vi sammensætte de mest attraktive aftaler.

Motorpoint er powered by LEASING DK

Når du leaser premium- og luksusbiler hos Motorpoint, er det med et stærkt leasingselskab i ryggen. Motorpoint er nemlig en del af bilkoncernen Nielsen Car Group, der også ejer leasingselskabet LEASING DK. Et leasingselskab, der bryster sig ved at være bilfolk og ikke bankfolk. De kender til biler og er mærkeuafhængige, og for os betyder det, at vi har en god sparringspartner, som er vigtig, når vi for eksempel skal fastsætte restværdien bedst muligt.

Med LEASING DK får vi også adgang til et stort netværk af erhvervsdrivende, som kan være interesserede i at overtage din leasingbil, når din leasingaftale udløber, og den skal videre. Vi har også adgang til attraktive firmabiler, der har kørt fra ny, og hvor leasingaftalen er udløbet, og som derfor er klar til endnu en tur på de danske veje.

Hos LEASING DK har de set det meste, hørt det meste og kan det meste. Og derfor er det med stolthed, vi siger, at Motorpoint er powered by LEASING DK.

Kontakt LEASING DK

Motorpoint Mercedes GT Havnemiljoe

Hvem er LEASING DK?

LEASING DK er et leasingselskab, der blev stiftet i 2004. Her er der ansat bilfolk, som har deres ekspertise indenfor biler – og selvfølgelig også leasing. Men det er en stor del af selskabets DNA, at de rent faktisk ved noget om biler. Så er du i tvivl om, hvilken model der er den rette, eller hvilke mærker du ellers kan kigge på, så er LEASING DK klar til at hjælpe.

Her får du fleksible og attraktive leasingaftaler, og LEASING DK har både små og store kunder, og de leaser både firmabiler, varebiler og varevogne til deres kunder. Her kan du få hele paletten, og de er ikke bundet til bestemte mærker. Det giver dig friheden til at vælge det helt rigtige.

Læs mere om LEASING DK

 • Specialister i leasing
  Specialister i leasing
  Vi tilbyder alle former for leasing og giver grundig rådgivning. Få en skræddersyet leasingaftale hos os.
 • Vi dækker hele landet
  Vi dækker hele landet
  Uanset hvor du bor, hjælper vi dig med at finde drømmebilen. Kontakt os eller besøg vores showrooms.
 • Biler, der kan lidt mere
  Biler, der kan lidt mere
  Vi har en passion for biler, der kan lidt mere og er lidt mere. Alle biler i vores showroom er håndplukket.