Motorpoint Audi RS Samlet Fire Modeller (1)

Re-leasing af luksus- og premiumbiler

Re-leasing er leasing af brugte biler. Det vil sige biler, der før har været indregistreret. Hos Motorpoint er de fleste aftaler re-leasing, da man ofte vælger en luksusbil, der er mere end 36 måneder gammel, fordi det er mest fordelagtigt.

Re-leasing er leasing af brugte biler

Når man leaser en brugt bil, kaldes det også re-leasing. Det er biler, der har været ude at køre, og det vil typisk være en tidligere leaset bil eller en demobil.

De fleste biler, der leases hos Motorpoint, er brugte biler, og dermed vil der altså være tale om re-leasing. Det er nemlig mest attraktivt at lease premiumbiler, der er mere end tre år gamle, fordi satsen for, hvor meget af registreringsafgiften, der betales hver måned, er mindre. Dermed bliver det billigere at lease bilen.

En lavere leasingydelse er én af grundene til at vælge re-leasing. En anden kan være, at brugt bilsmarkedet er større end nyvognsmarkedet, og derfor er der større sandsynlighed for at finde den rette bil. Og så slipper du også for at vente på, at en ny bil bliver produceret.

Kontakt os

Hvad er re-leasing?

Re-leasing er leasing af brugte biler. Det vil sige, det er biler, der har været ude og køre på landevejene. Det kan enten være som demobiler, hvor måske ikke har kørt så langt, eller leasingbiler, der har kørt i 1, 2 eller 3 år.

For premiumbiler, der leases i Danmark, vil de oftest være brugte, fordi andelen af afgiften, der skal betales hver måned, er mindre. Derfor er det mere attraktivt at lease en brugt premiumbil. Samtidig åbner det for et stort marked i udlandet, hvor særligt Tyskland har et stort udvalg af premium- og luksusbiler.

Premiumbiler på lager

Alle lagerbiler
Motorpoint Mercedes GT Skov Frofra

Hvordan fungerer re-leasing?

Re-leasing fungerer som almindelig leasing – det er bare af brugte biler. Hos Motorpoint vil du derfor ikke opleve nogen forskel, når du skal lease en premiumbil. På samme måde som med flexleasing sammensætter vi en aftale, der matcher dit behov, og den består af:

 • Udbetaling
 • Månedlig ydelse
 • Restværdi
 • Eventuelt tilkøbsservices

Der kan skrues på alle parametre, og det vigtige for dig er, at restværdien passer så godt som mulig, for den skal indfries, når aftalen udløber efter et år, som er den typiske længde på en leasingaftale. Vi gennemgår alle parametre med dig og sætter altid en realistisk restværdi. Vi har en stor indsigt i markedet og kan derfor komme med et realistisk bud på, hvad bilen er værd om et år. 

Du kan altid tilvælge ekstra services som service- og reparationsaftaler, så du har fuld tryghed, når du kører.

Motorpoint Mercedes AMG Rat

Få et uforpligtende tilbud på din drømmebil

Vi kan hos Motorpoint hjælpe dig med at finde drømmebilen. Vi har et stort netværk og leder gerne efter bilen, der matcher alle dine ønsker. Vi hjælper både private og erhverv med leasingaftaler.

Kontakt os for at høre mere

Motorpoint Audi RS Samlet Fire Modeller (3)

Hvad koster re-leasing?

Hos Motorpoint re-leaser vi langt de fleste biler, fordi det er brugte biler. Det er nemlig mest fordelagtigt at lease premiumbiler, der er mere end 36 måneder gammel, fordi du her vil få den laveste udgift pr. måned.

Der er forskellige satser for, hvor meget af registreringsafgiften, man skal betale hver måned, når bilen er aktiv. Og den sats afhænger af bilens alder:

 • 0-3 måneder – månedlig betaling på 2% af den totale registreringsafgift.
 • 3-36 måneder – månedlig betaling på 1% af den totale registreringsafgift.
 • 36+ måneder – månedlig betaling på 0,5% af den totale registreringsafgift.

Udover betaling af afgift består den månedlige leasingydelse også af en rentebetaling til finansiering af køb af bilen samt betaling til os som leasingselskab for at stå for aftalen.

Motorpoint Mandlig Sælger Og Familie (9)

Skift til os

Overvejer du at skifte leasingselskab? Så lad os regne på din aftale med dit nuværende leasingselskab for at se, om du har den skarpeste leasingaftale. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Det er nemt at skifte leasingselskab, og du vil måske opleve, at vi kan tilbyde noget, som dit nuværende selskab ikke kan. Derfor handler en leasingaftale ikke kun om prisen, men også om mulighederne.

Skal vi se på din aftale?

 • Specialister i leasing
  Specialister i leasing
  Vi tilbyder alle former for leasing og giver grundig rådgivning. Få en skræddersyet leasingaftale hos os.
 • Vi dækker hele landet
  Vi dækker hele landet
  Uanset hvor du bor, hjælper vi dig med at finde drømmebilen. Kontakt os eller besøg vores showrooms.
 • Biler, der kan lidt mere
  Biler, der kan lidt mere
  Vi har en passion for biler, der kan lidt mere og er lidt mere. Alle biler i vores showroom er håndplukket.