Motorpoint Cabriolet Strand

Sæsonleasing af luksus- og premiumbiler

Cabriolet om sommeren og SUV om vinteren. Med sæsonleasing kan du køre i en bil, der passer til årstiden, og du betaler kun for den i den periode, du bruger bilen.

Sæsonleasing af årstidens bedste biler

Drømmer du om en cabriolet til de varme sommerdage, og en SUV på de vinterglatte veje? Så er sæsonleasing for dig. Her leaser du biler, der passer til sæsonen – deraf navnet.

I praksis er sæsonleasing en form for flexleasing, men hvor du leaser bilen i endnu kortere perioder. Flexleasing er normalt over 12 måneder, mens du kan sæsonlease en bil helt ned til en måned.

Sæsonleasing er ideelt til biler, der ikke køres året rundt, eller hvis du har et stort kørselsbehov og derfor brug for at skifte bil ret ofte. Det kan anvendes af både private og erhverv.

Kontakt os

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing har fokus på biler, der er velegnet på bestemte årstider. Ofte vil det være i form af en sommer- og vinterbil, men det kan også være en periode, hvor du har brug for en større bil eller vil prøve en anden type bil af. Folk med stort kørselsbehov vil også vælge sæsonleasing, så bilerne ikke taber for meget værdi i den periode, de bruger dem.

Der er virkelig mange muligheder med sæsonleasing. Du kan med sæsonleasing lease en bil helt ned til en måned ad gangen, og det giver dig stor fleksibilitet.

Premiumbiler på lager

Alle lagerbiler
Motorpoint Porsche 911 Cabriolet Sne (10)

Hvordan fungerer sæsonleasing?

Sæsonleasing fungerer som flexleasing, og betingelserne er derfor de samme i forhold til udbetaling, ydelse og restværdi. På samme måde som med flexleasing undgår du at betale fuld registreringsafgift, men i stedet fordeler afgiften ud i månedlige rater. Du betaler desuden kun i de måneder, hvor bilen er aktiv.

Du vælger selv, hvornår på året at der skal være plader på bilen og i hvor mange måneder, bilen skal have plader på. Herefter indregistrerer vi bilen i den aktive periode. Når den passive periode starter, tages pladerne af bilen igen, og i den periode slipper du også for at betale forsikring.

Opbevar din sæsonbil hos os

Hos Motorpoint er det muligt at få opbevaret din sæsonbil, når den ikke er på plader. Vi har hvert år flere biler stående til opbevaring, fordi vores kunder ikke selv har plads derhjemme, eller fordi de elsker gensynet med deres sæsonbil, når de ikke har set den i et halvt år.

Når bilen står hos os, er du sikker på, at den bliver opbevaret under de bedste forhold. Vi passer på den, og når det så er tid til at få plader på, kan vi klargøre bilen, så den er skinnende ren og helt klar til at komme ud på landevejene igen.

Vi har et begrænset antal pladser i vores opbevaring, så det kan være en fordel at få tilføjet i aftalen, at bilen skal opbevares, så du er sikret en plads.

Motorpoint Kvindelig Sælger Og Familie (14)

Hvorfor vælge Motorpoint?

Hos Motorpoint hjælper vi dig med at finde netop den bil, du ønsker. Relationer er vigtige for os, og derfor lytter vi til dine ønsker og går langt for at finde den helt rette bil. Bagefter sammensætter vi en leasingaftale til dig ud fra dit behov. Vi kan lave aftaler for både korte og længere perioder.

Synes du, det kan være svært at gennemskue en leasingaftale, så skal du endelig bare spørge os. Vi gennemgår det hele i detaljer, så du føler dig tryg ved at lease hos os. Det er en del af, at vi gerne vil skabe en god relation til dig. 

Læs mere om Motorpoint her

Motorpoint Cabriolet Rapsmark Oppefra

Hvad koster sæsonleasing?

Sæsonleasing er velegnet til sportsvogne om sommeren og hårdføre SUV’er om vinteren. Det kan bruges til både nye og brugte biler. Det mest fordelagtige er at vælge en bil, der er mere end 36 måneder gammel, fordi du vil få den laveste udgift pr. måned.

Der er nemlig forskellige satser for, hvor meget af registreringsafgiften, der skal betales hver måned, når bilen er aktiv. Og den sats afhænger af bilens alder:

 • 0-3 måneder – månedlig betaling på 2% af den totale registreringsafgift.
 • 3-36 måneder – månedlig betaling på 1% af den totale registreringsafgift.
 • 36+ måneder – månedlig betaling på 0,5% af den totale registreringsafgift.

Udover den månedlige betaling af registreringsafgiften består leasingydelsen af en rentebetaling til finansiering af køb af bilen samt betaling til os som leasingselskab for at stå for aftalen.

Sæsonleasing af din egen bil

Har du en bil stående uden plader, og som du gerne vil ud at køre i? Så tilbyder vi hos Motorpoint at købe bilen af dig og flexlease den til dig i de måneder, du vil køre i den.

Dermed slipper du for selv at stå for det praktiske med at indregistrere den, og du giver i stedet blot os besked om, hvornår du vil kunne bruge bilen, og så sørger vi for, at der kommer på plader på.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Motorpoint Mercedes AMG Rat

Få et uforpligtende tilbud på din drømmebil

Vi kan hos Motorpoint hjælpe dig med at finde drømmebilen. Vi har et stort netværk og leder gerne efter bilen, der matcher alle dine ønsker. Vi hjælper både private og erhverv med leasingaftaler.

Kontakt os for at høre mere

 • Specialister i leasing
  Specialister i leasing
  Vi tilbyder alle former for leasing og giver grundig rådgivning. Få en skræddersyet leasingaftale hos os.
 • Vi dækker hele landet
  Vi dækker hele landet
  Uanset hvor du bor, hjælper vi dig med at finde drømmebilen. Kontakt os eller besøg vores showrooms.
 • Biler, der kan lidt mere
  Biler, der kan lidt mere
  Vi har en passion for biler, der kan lidt mere og er lidt mere. Alle biler i vores showroom er håndplukket.